Stilte voor de storm......?

Na een best wel drukke tijd met een meer dan mooie expositie in het Kasteel d'aspremont-lynden in Belgie en nog diverse andere exposities die min of meer tegelijkertijd plaatsvonden is het nu even wat minder hectisch. Hoewel: 6 juni rij ik met 8 beelden naar Zierikzee om ze naar Galerie Het Moment in het gezellige Zierikzee te brengen. Daar blijven ze voorlopig wel ff.....dat wil zeggen dat ik al die 8 beelden hier nu niet meer heb en ik dus heel graag de volgende uit de oplage wil laten gieten. Die ga ik zoals altijd eerst nog bewerken zodat elke klant een herkenbaar eigen beeld uit de oplage krijgt. Dat betekent per beeld zeker 1 a 2 dagen werk. En ik heb gelukkig goed verkocht, dus er lagen er al een paar op de stapel :-) Heerlijk hoor......ik klaag er beslist niet over. Ik funktioneer het best met een soort van hete adem in mijn nek. Anders ga ik maar zitten facbooken, istagrammen en allerlei dingen met was doen die leiden tot schone kleren in de kast. Allemaal noodzakelijk maar niet noodzakelijk productief. Geef mij maar was waar mijn kleren nog viezer van worden die ik om kan vormen tot iets moois, iets waar ik aan het einde van de dag een happy gevoel aan overhou. Dus laat die stapel maar groeien, ik trek de ene na de andere figuur wel uit de kluwen en maak er weer iets toonbaars van. De volgende expositie is pas 7 juli. DAt is bij Galerie Sille in Oudewater. Tamara Sille heeft haar kunstenaars gevraagd zich te laten inspieren op het thema Ritme. Zij gaat haar terras die dag omtoveren in " Ibiza sferen" met o.a. DJ Jolanda van Remundt (die zelf ook schildert en meedoet met de expositie) Er zijn hapjes en drankjes en binnen kun je je verwonderen over alles wat" Ritme" heeft opgeroepen. Bij mij was dat een XL uitvoering van no guts no glory. Om te kunnen springen moet je de juiste timing, ritme hebben. Hij is behoorlijk XL geworden en ik ben blij dat ik mijn kleine ventje dat ik na 8 x verkopen moest missen nu in een grote variant weer opnieuw in mijn hart kan sluiten. Het beeld staat tenslotte echt voor mijn kijk op het leven.: DURF TE SPRINGEN ookal weet je niet precies waar je terecht gaat komen. Ik zorg dat ik erbij ben 7 juli a.s. Het lijkt me helemaal geweldig. En heb je na afloop nog niet genoeg schilderijen gezien dan is het stadje Oudewater een geweldige plek om doorheen te wandelen......schilderachtiger wordt het niet.

Stilte voor de storm......?

Na een best wel drukke tijd met een meer dan mooie expositie in het Kasteel d'aspremont-lynden in Belgie en nog diverse andere exposities die min of meer tegelijkertijd plaatsvonden is het nu even wat minder hectisch. Hoewel: 6 juni rij ik met 8 beelden naar Zierikzee om ze naar Galerie Het Moment in het gezellige Zierikzee te brengen. Daar blijven ze voorlopig wel ff.....dat wil zeggen dat ik al die 8 beelden hier nu niet meer heb en ik dus heel graag de volgende uit de oplage wil laten gieten. Die ga ik zoals altijd eerst nog bewerken zodat elke klant een herkenbaar eigen beeld uit de oplage krijgt. Dat betekent per beeld zeker 1 a 2 dagen werk. En ik heb gelukkig goed verkocht, dus er lagen er al een paar op de stapel :-) Heerlijk hoor......ik klaag er beslist niet over. Ik funktioneer het best met een soort van hete adem in mijn nek. Anders ga ik maar zitten facbooken, istagrammen en allerlei dingen met was doen die leiden tot schone kleren in de kast. Allemaal noodzakelijk maar niet noodzakelijk productief. Geef mij maar was waar mijn kleren nog viezer van worden die ik om kan vormen tot iets moois, iets waar ik aan het einde van de dag een happy gevoel aan overhou. Dus laat die stapel maar groeien, ik trek de ene na de andere figuur wel uit de kluwen en maak er weer iets toonbaars van. De volgende expositie is pas 7 juli. DAt is bij Galerie Sille in Oudewater. Tamara Sille heeft haar kunstenaars gevraagd zich te laten inspieren op het thema Ritme. Zij gaat haar terras die dag omtoveren in " Ibiza sferen" met o.a. DJ Jolanda van Remundt (die zelf ook schildert en meedoet met de expositie) Er zijn hapjes en drankjes en binnen kun je je verwonderen over alles wat" Ritme" heeft opgeroepen. Bij mij was dat een XL uitvoering van no guts no glory. Om te kunnen springen moet je de juiste timing, ritme hebben. Hij is behoorlijk XL geworden en ik ben blij dat ik mijn kleine ventje dat ik na 8 x verkopen moest missen nu in een grote variant weer opnieuw in mijn hart kan sluiten. Het beeld staat tenslotte echt voor mijn kijk op het leven.: DURF TE SPRINGEN ookal weet je niet precies waar je terecht gaat komen. Ik zorg dat ik erbij ben 7 juli a.s. Het lijkt me helemaal geweldig. En heb je na afloop nog niet genoeg schilderijen gezien dan is het stadje Oudewater een geweldige plek om doorheen te wandelen......schilderachtiger wordt het niet.