Een mooie tuin wil je........

......volgooien met mijn beelden!! Tja als je het aan mij vraagt is dat het antwoord. Ik zie vaak mooie vijvers en dan moet ik me inhouden om niet aan te bellen om te vragen of mijn duiker niet op de rand mag staan :-) Dream on....maar nu wordt het werkelijkheid. Jan Teunissen heeft nl. een hele mooie tuin, echt een HELE MOOIE. En hij heeft mij zelf gevraagd om er beelden in te zetten. Wel 10 stuks zelfs. Het is helaas maar voor 1 weekend maar wie het kleine niet eert......12 en 13 mei exposeer ik dus in zijn tuin tijdens het atelierweekeind Best en Jan zelf maakt hele mooie stillevens en die kan je in zijn huis bekijken. Kom gezellig langs op dorsvelden 13 in Best tussen 11.00 en 17.00 uur zowel op 12 als 13 mei. Toegang gratis. Je kan natuurlijk ook de hele atelierroute doen.

Een mooie tuin wil je........

......volgooien met mijn beelden!! Tja als je het aan mij vraagt is dat het antwoord. Ik zie vaak mooie vijvers en dan moet ik me inhouden om niet aan te bellen om te vragen of mijn duiker niet op de rand mag staan :-) Dream on....maar nu wordt het werkelijkheid. Jan Teunissen heeft nl. een hele mooie tuin, echt een HELE MOOIE. En hij heeft mij zelf gevraagd om er beelden in te zetten. Wel 10 stuks zelfs. Het is helaas maar voor 1 weekend maar wie het kleine niet eert......12 en 13 mei exposeer ik dus in zijn tuin tijdens het atelierweekeind Best en Jan zelf maakt hele mooie stillevens en die kan je in zijn huis bekijken. Kom gezellig langs op dorsvelden 13 in Best tussen 11.00 en 17.00 uur zowel op 12 als 13 mei. Toegang gratis. Je kan natuurlijk ook de hele atelierroute doen.