Liliansbeelden

Figuratieve bronzen beelden van Lilian Steenhuisen
Wil jij weten hoe je je huis en/of interieur een boost kan geven met een uniek kunstwerk? Vraag om een proefplaatsing en kijk wat er gebeurt.
06 51936008 / Lsteenhuisen@yahoo.com

M-art and More op lokatie

Na het doorslaande succes van M-art and More in Nuenen van afgelopen weekend, gaan 4 van de 5 deelnemer naadloos verder met M-art and More op locatie.

Die locatie is Het Klokgebouw in Eindhoven (strijp S)  Dit voormalige philips terrein dat vroeger verboden was om te betreden voor onbevoegden is tegenwoordig een trendy gebied in ontwikkeling en vollop in beweging, met restaurantjes, galerietjes, luxe appartementen, winkels enz enz. In het klokgebouw worden kunstbeurzen georganiseerd.  Ook op 8 en 9 juli dan vindt er Kunst expo Eindhoven plaats.  De kwaliteit van de deelnemers is erg goed, ik weet dat er tussen de 100 deelnemers echt goede schilders, beeldhouwers en keramisten zitten.

Helaas kan onze Robbert Struwer niet deelnemen, maar Karin Welhuis van atelier 2 PK, Heidi von Faber STillevens  Mart de Brouwer van M-art decorations en ik zijn wel aanwezig. Dus heb je M-art and More gemist en had je er wel graag naar toe willen gaan: dit is je herkansing. M-art and More en nog veel meer  more dit keer.

 voor meer info : /http://kunstexpo.eu/