OPEN ATELIER DAGEN


Eindelijk kan ik jullie weer uitnodiging voor mijn Open Atelier: gedurende twee dagen zal een groot deel van mijn bronzen beelden collectie hier te zien zijn. Om het zo “coronaproof” mogelijk te houden kunnen de bezoekers zich in mijn huis, tuin en atelier verspreiden en zullen de tuindeuren open blijven voor optimale ventilatie.

Ik zie er enorm naar uit om jullie na ruim twee jaar eindelijk weer te kunnen ontvangen. Mijn nieuwe beelden aan jullie te kunnen presenteren en aan degenen die dat willen te demonstreren hoe een bronzen beeld nou eigenlijk tot stand komt.

Als extra’tje zijn er tevens schiderijen te zien van mijn man Dick Steenhuisen

7 en 8 mei

11.00- 17.00 uur

Baroniehoeven 33

5244 HZ Rosmalen

06 51936008

www.liliansbeelden.nl

Het zou leuk zijn jullie op 1 deze dagen te zien.

Lieve groet,

Lilian

OPEN ATELIER DAGEN


Eindelijk kan ik jullie weer uitnodiging voor mijn Open Atelier: gedurende twee dagen zal een groot deel van mijn bronzen beelden collectie hier te zien zijn. Om het zo “coronaproof” mogelijk te houden kunnen de bezoekers zich in mijn huis, tuin en atelier verspreiden en zullen de tuindeuren open blijven voor optimale ventilatie.

Ik zie er enorm naar uit om jullie na ruim twee jaar eindelijk weer te kunnen ontvangen. Mijn nieuwe beelden aan jullie te kunnen presenteren en aan degenen die dat willen te demonstreren hoe een bronzen beeld nou eigenlijk tot stand komt.

Als extra’tje zijn er tevens schiderijen te zien van mijn man Dick Steenhuisen

7 en 8 mei

11.00- 17.00 uur

Baroniehoeven 33

5244 HZ Rosmalen

06 51936008

www.liliansbeelden.nl

Het zou leuk zijn jullie op 1 deze dagen te zien.

Lieve groet,

Lilian