Out with a BANG!!!

Het was al een mooi jaar 2019 met heel veel evenementen waar ik aan meegedaan heb, maar voor deze laatste maand (december ga ik echt alleen nog nieuwe beelden maken) ga ik nog voor een drie dubbele eind spurt.

Als je ooit mijn beelden wilde bekijken, dan heb je in november 5 lokaties waar je terecht kan. Dan Even niet meer bij mij thuis, want ik heb dan geen beeld meer thuis staan ben ik bang.

1. Als je mij zelf wilt ontmoeten dan kan je op 8 9 en 10 november naar de Stevenskerk in Nijmegen. Daar heb ik een stand. De kerk biedt een prachtige entourage aan alle kunst die er dat weekend te zien zal zijn. Mijn bronzen beelden zijn te zien in stand nr. 7 Ik ben alle dagen zelf aanwezig.

2. In de galerie van Stichting KuBra in Den Bosch vindt 9 november de opening plaats van de Najaarsalon. Dit is een overzichtstentoonstelling van een aantal brabantse kunstenaars. Ik kan vanwege nr. 1 niet bij de opening aanwezig zijn. De expositie loopt nog tot 5 januari.

3. In appeltern start op 13 november PUUR dit is een buiten evenement door de tuinen van Appeltern. 1 van de onderdelen van de buiten wandeling is dat er langs de route ook veel beelden te zien zullen zijn waaronder dus ook 4 van mijn bronzen beelden. Er zijn ook speciale lichtjesavonden en er wordt geen entree gevraagd gedurende PUUR, omdat niet het gehele park toegankelijk zal zijn. Puur loopt tot 5 januari.

4. Galeire Sille in Oudewater

5. Gallerie Het Moment in Zierikzee


Out with a BANG!!!

Het was al een mooi jaar 2019 met heel veel evenementen waar ik aan meegedaan heb, maar voor deze laatste maand (december ga ik echt alleen nog nieuwe beelden maken) ga ik nog voor een drie dubbele eind spurt.

Als je ooit mijn beelden wilde bekijken, dan heb je in november 5 lokaties waar je terecht kan. Dan Even niet meer bij mij thuis, want ik heb dan geen beeld meer thuis staan ben ik bang.

1. Als je mij zelf wilt ontmoeten dan kan je op 8 9 en 10 november naar de Stevenskerk in Nijmegen. Daar heb ik een stand. De kerk biedt een prachtige entourage aan alle kunst die er dat weekend te zien zal zijn. Mijn bronzen beelden zijn te zien in stand nr. 7 Ik ben alle dagen zelf aanwezig.

2. In de galerie van Stichting KuBra in Den Bosch vindt 9 november de opening plaats van de Najaarsalon. Dit is een overzichtstentoonstelling van een aantal brabantse kunstenaars. Ik kan vanwege nr. 1 niet bij de opening aanwezig zijn. De expositie loopt nog tot 5 januari.

3. In appeltern start op 13 november PUUR dit is een buiten evenement door de tuinen van Appeltern. 1 van de onderdelen van de buiten wandeling is dat er langs de route ook veel beelden te zien zullen zijn waaronder dus ook 4 van mijn bronzen beelden. Er zijn ook speciale lichtjesavonden en er wordt geen entree gevraagd gedurende PUUR, omdat niet het gehele park toegankelijk zal zijn. Puur loopt tot 5 januari.

4. Galeire Sille in Oudewater

5. Gallerie Het Moment in Zierikzee