Nieuw bronzen beeld

Het idee ontstond omdat ik mijn kleine sleeping beauty die ik 8 x verkocht had, weer terugzag bij iemand die er 1 gekocht had. Ik zat de hele avond aan tafel met 1 oog naar dat beeld te gluren. Ik vond het mooi en jammer dat ik het niet meer zelf had. En toen dacht ik: hey.....die kan ik ook opblazen!!!! Er zit best wel wat tijd tussen een idee en een foto die ik van het eindreslutaat kan nemen. Het opbouwen van het wasmodel, de mallen die gemaakt moeten worden, het gieten in brons, de afwerking. Het enige wat niet hoeft is het bronzen beeld op een sokkel te boren want je kan het gewoon neerleggen op een tafel, op een vensterbank, sidetable, rand van een vijver. Het heeft een lengte van 105 cm

Tijdens de kunstbeurs NULLLLL 2019 van dit weekend ga ik het nieuwe bronzen beeld voor het eerst presenteren en de reakties afwachten........

Nullll vindt plaats in de prodentfabriek in Amserfoort 4 5 en 6 oktober    4 van 18.00-21.00 uur 5 en 6 11.00-17.00 uur

ER wrodt entree gevraagd, maar dit is echt een professionele beurs met ongeveer 100 deelnemers met veelzijdige kunst.

Je vindt mij in stand 31

Nieuw bronzen beeld

Het idee ontstond omdat ik mijn kleine sleeping beauty die ik 8 x verkocht had, weer terugzag bij iemand die er 1 gekocht had. Ik zat de hele avond aan tafel met 1 oog naar dat beeld te gluren. Ik vond het mooi en jammer dat ik het niet meer zelf had. En toen dacht ik: hey.....die kan ik ook opblazen!!!! Er zit best wel wat tijd tussen een idee en een foto die ik van het eindreslutaat kan nemen. Het opbouwen van het wasmodel, de mallen die gemaakt moeten worden, het gieten in brons, de afwerking. Het enige wat niet hoeft is het bronzen beeld op een sokkel te boren want je kan het gewoon neerleggen op een tafel, op een vensterbank, sidetable, rand van een vijver. Het heeft een lengte van 105 cm

Tijdens de kunstbeurs NULLLLL 2019 van dit weekend ga ik het nieuwe bronzen beeld voor het eerst presenteren en de reakties afwachten........

Nullll vindt plaats in de prodentfabriek in Amserfoort 4 5 en 6 oktober    4 van 18.00-21.00 uur 5 en 6 11.00-17.00 uur

ER wrodt entree gevraagd, maar dit is echt een professionele beurs met ongeveer 100 deelnemers met veelzijdige kunst.

Je vindt mij in stand 31