Eindelijk een oplossing

Mijn "lepeltje-lepeltje" lepeltje heb ik eigenijk al heel lang.. Het idee zat op een dag in mijn hoofd en de eerste uitvoering was een beetje mislukt omdat het kleine hoofdje van de vrouw tijdens het gieten was vervormd en ik had een lelijke lepel gebruikt en die er bovendien niet plat maar op zn zijkant aangezet. Toen ik van gieter was veranderd ging ik het nog een keer proberen. Ik nam een mooi lepeltje van mijn oma en vormde een nieuw stelletje in was, tussen het lepeltje en het stel maakte ik nog een hartje en ik zorgde er nu voor dat het lepeltje plat zou liggen. Dit kwam wel goed uit de mal en nu had ik mijn bronzen lepeltje..... het enige probleem was nog dat je dat dan maar ergens neer moest leggen en dat het dan toch net niet de aandacht kreeg die het verdiende. Je kon het gezichtje van de vrouw eigenlijk ook niet zien, tenzij je het lepeltje oppakte. Het spookte wel door mijn hoofd dat ik hier ooit nog eens wat mee moest, ik had het origineel verkocht en er ging weer een jaar voorbij.

En ineens wist ik het, het moest schuin liggen en het moest meer volume krijgen zodat je het echt als een object ergens neer kunt zetten. Ik nam weer contact op met mijn neolith gieter bij wie ik tot een aantal jaren geleden en ik uitsluitend op brons overging, honderden beelden heb laten gieten. We hebben samen zitten brainstormen wat de mooiste uitvoering zou worden en dit is het resultaat geworden.

Ik ben er super blij mee. Mijn "lepetje-lepeltje" lepeltje is nu een object geworden dat met een mooie spot erop echt een blikvanger is geworden.

Er worden er totaal maar 50 van gegoten. Nummer 1 is is al verkocht, nog 49 te gaan :-) Je krijgt er een certificaat bij. Dus zoek je een bijzonder en origineel kado dan is dit een idee.

Het "lepelte-lepelte" lepeltje
Materiaal: neolith (zowel het lepeltje als het blok eronder)
afmeting HBL: 16x10x35
Oplage 50 MET cerfiticaat
€ 550,00Eindelijk een oplossing

Mijn "lepeltje-lepeltje" lepeltje heb ik eigenijk al heel lang.. Het idee zat op een dag in mijn hoofd en de eerste uitvoering was een beetje mislukt omdat het kleine hoofdje van de vrouw tijdens het gieten was vervormd en ik had een lelijke lepel gebruikt en die er bovendien niet plat maar op zn zijkant aangezet. Toen ik van gieter was veranderd ging ik het nog een keer proberen. Ik nam een mooi lepeltje van mijn oma en vormde een nieuw stelletje in was, tussen het lepeltje en het stel maakte ik nog een hartje en ik zorgde er nu voor dat het lepeltje plat zou liggen. Dit kwam wel goed uit de mal en nu had ik mijn bronzen lepeltje..... het enige probleem was nog dat je dat dan maar ergens neer moest leggen en dat het dan toch net niet de aandacht kreeg die het verdiende. Je kon het gezichtje van de vrouw eigenlijk ook niet zien, tenzij je het lepeltje oppakte. Het spookte wel door mijn hoofd dat ik hier ooit nog eens wat mee moest, ik had het origineel verkocht en er ging weer een jaar voorbij.

En ineens wist ik het, het moest schuin liggen en het moest meer volume krijgen zodat je het echt als een object ergens neer kunt zetten. Ik nam weer contact op met mijn neolith gieter bij wie ik tot een aantal jaren geleden en ik uitsluitend op brons overging, honderden beelden heb laten gieten. We hebben samen zitten brainstormen wat de mooiste uitvoering zou worden en dit is het resultaat geworden.

Ik ben er super blij mee. Mijn "lepetje-lepeltje" lepeltje is nu een object geworden dat met een mooie spot erop echt een blikvanger is geworden.

Er worden er totaal maar 50 van gegoten. Nummer 1 is is al verkocht, nog 49 te gaan :-) Je krijgt er een certificaat bij. Dus zoek je een bijzonder en origineel kado dan is dit een idee.

Het "lepelte-lepelte" lepeltje
Materiaal: neolith (zowel het lepeltje als het blok eronder)
afmeting HBL: 16x10x35
Oplage 50 MET cerfiticaat
€ 550,00