Wat een combinatie......

Vandaag is het dan zover. Mijn voorlopig laatste weekend in een expositie golf :-) Ik heb er naar uitgekeken en niet omdat ik verlang naar het einde, maar omdat dit iets bijzonder is. En dat weer niet alleen omdat Suus Suiker (schilderijen/mixed media ) en ik dit zonder tussenkomst van derde partijen hebben georganiseerd, maar ook omdat het zoooooo mooi is. Nog mooier dan ik al gedacht had. De combinatie van haar gelaagde mooie schilderijen en mijn bronzen beelden in haar prachtige huis, zorgen voor een bijna magische ambiance. Je stapt binnen en er daalt meteen een gevoel van rust over je heen, alsof je uit de hectiek een andere wereld binnen stapt. Alle retro accessoires in het huis, de vele ruimtes, de mooie tuin .....hier kan je echt even gaan dwalen tussen de kunst. De waterlelies hebben zoveel diepte dat het lijkt of je er tussen zou kunnen drijven. Ik hoop echt dat veel mensen dit gaan zien, natuurlijk daar zit een commerciele reden achter (ook wij moeten eten) maar ik meen oprecht dat ik dit hoop omdat ik super trots ben op wat Suus en ik hier te bieden hebben, ik zou het echt gaaf vinden als veel mensen de kans krijgen om hier samen met ons van te genieten.

8 9 en 10 juni 13.00-18.00 uur Fabriekstraat 57 Gorile. Toegang gratis

Wat een combinatie......

Vandaag is het dan zover. Mijn voorlopig laatste weekend in een expositie golf :-) Ik heb er naar uitgekeken en niet omdat ik verlang naar het einde, maar omdat dit iets bijzonder is. En dat weer niet alleen omdat Suus Suiker (schilderijen/mixed media ) en ik dit zonder tussenkomst van derde partijen hebben georganiseerd, maar ook omdat het zoooooo mooi is. Nog mooier dan ik al gedacht had. De combinatie van haar gelaagde mooie schilderijen en mijn bronzen beelden in haar prachtige huis, zorgen voor een bijna magische ambiance. Je stapt binnen en er daalt meteen een gevoel van rust over je heen, alsof je uit de hectiek een andere wereld binnen stapt. Alle retro accessoires in het huis, de vele ruimtes, de mooie tuin .....hier kan je echt even gaan dwalen tussen de kunst. De waterlelies hebben zoveel diepte dat het lijkt of je er tussen zou kunnen drijven. Ik hoop echt dat veel mensen dit gaan zien, natuurlijk daar zit een commerciele reden achter (ook wij moeten eten) maar ik meen oprecht dat ik dit hoop omdat ik super trots ben op wat Suus en ik hier te bieden hebben, ik zou het echt gaaf vinden als veel mensen de kans krijgen om hier samen met ons van te genieten.

8 9 en 10 juni 13.00-18.00 uur Fabriekstraat 57 Gorile. Toegang gratis