een nieuw bronzen beeld

Aangezien ik me mijn hele oplage van 8 bronzen beelden voorzie van wijzigingen, waardoor iedereen zijn eigen sculptuur krijgt, heb ik minder tijd om aan nieuw werk te beginnen. Toch....tatadadada.....lukt dat natuurlijk af en toe en nu kan ik mijn nieuwste bronzen beeld Koestering (II) aan jullie laten zien.

Waarom koestering (II)? IK had een beeld in brons dat koestering heette, dat mis ik nog steeds. De liefde en de vertedering in het beeld dat wilde ik nogmaals proberen uit te drukken. Bij Koestering 1 zat de man voorop in een liefdevolle omhelzing van de vrouw en nu heb ik het omgedraaid. Het duurde nog extra lang voor ik het beeld hier kon laten zien in brons omdat ik foto's van het wassen beeld op Facebook had gezet. En waar ik normaal alleen maar van kan dromen gebeurde.:Ik kreeg twee telefoontjes van twee verschillende mensen die het beeld wilden kopen.....gewoon van het plaatje.....nog niet eens gegoten......aanbetalen en wachten, dat wilden ze. Maar ze wilden er zeker van zijn van de eerste naar hen toe zouden gaan. WOW!!!!!

Dus dit is inmiddels nummer 3 van de oplage van 8. Mocht je het hier vrijblijvend willen bekijken, of naar 1 van de andere bronzen beelden voor in je huis of in je tuin.....je kunt altijd bellen voor een afspraak in mijn aterlier, of check de agenda op de homepage. Misschien exposeer ik binnenkort bij jou in de buurt.

een nieuw bronzen beeld

Aangezien ik me mijn hele oplage van 8 bronzen beelden voorzie van wijzigingen, waardoor iedereen zijn eigen sculptuur krijgt, heb ik minder tijd om aan nieuw werk te beginnen. Toch....tatadadada.....lukt dat natuurlijk af en toe en nu kan ik mijn nieuwste bronzen beeld Koestering (II) aan jullie laten zien.

Waarom koestering (II)? IK had een beeld in brons dat koestering heette, dat mis ik nog steeds. De liefde en de vertedering in het beeld dat wilde ik nogmaals proberen uit te drukken. Bij Koestering 1 zat de man voorop in een liefdevolle omhelzing van de vrouw en nu heb ik het omgedraaid. Het duurde nog extra lang voor ik het beeld hier kon laten zien in brons omdat ik foto's van het wassen beeld op Facebook had gezet. En waar ik normaal alleen maar van kan dromen gebeurde.:Ik kreeg twee telefoontjes van twee verschillende mensen die het beeld wilden kopen.....gewoon van het plaatje.....nog niet eens gegoten......aanbetalen en wachten, dat wilden ze. Maar ze wilden er zeker van zijn van de eerste naar hen toe zouden gaan. WOW!!!!!

Dus dit is inmiddels nummer 3 van de oplage van 8. Mocht je het hier vrijblijvend willen bekijken, of naar 1 van de andere bronzen beelden voor in je huis of in je tuin.....je kunt altijd bellen voor een afspraak in mijn aterlier, of check de agenda op de homepage. Misschien exposeer ik binnenkort bij jou in de buurt.