Nieuw in de serie bronzen duikers

Het begon met Don't mijn eerste Duikbeeld. Die waren alle 8 verkocht en na verloop van tijd besloot ik een nieuwe te proberen dat werd een bronzen duik man die stil staat met 1 flipper hoog opgetrokken. Het gevoel dat je kan bekruipen alsof je met flippers door zand aan het ploegen bent, alles zit tegen, niks gaat vanzelf. Soms is het dan verstandig om ff een pas op de plaats te maken en diep adem te halen voor je een volgende poging onderneemt of via een andere weg op je doel af te gaan. Wat je niet doet is opgeven: Dat was de geboorte van Don't give up! Die gingen ook alle 8 de deur uit dus ging ik nadenken over de volgende. Mijn kat zat op een dag water uit de vijver te drinken terwijl hij tussen de benen van de enige duiker die ik zelf gehouden heb zat. Dat vond ik zo'n grappig gezicht. In mijn hoofd schoot: don't drink and dive. EN ZOOOO kwam ik op het idee van mijn nieuwe duiker: don't drink and dive valt half beschonken van zijn sokkel af met zijn handen in zo'n duikersgebaar dat alles onder ontrole is.....maar niet heus. Dit keer was ik voorbereid en toen er zeven verkocht waren kwam ik al van de gieter met mijn allernieuwste aanwinst. Don't over organise. Een duiker met een immens duikershorloge wil ons eraan herinneren dat we natuurlijk onze zaakjes voor elkaar willen hebben, maar dat we daarbij niet moeten vergeten dat we ook nog willen genieten. Organiseer niet alles helemaal kapot, maar laaat ook nog eens wat aan het toeval over, wie weet waar je dan allemaal uitkomt. Dus ipv weer een periode zonder Duiker te zitten heb ik momenteel zelfs wat te kiezen. Twee bronzen duikers. De laatste van Don't drink and dive en de eerste van Don't over organise. Beiden hier bij mij thuis te bekijken, mocht je interesse hebben. Bel gerust voor een afspraak: 0651936008

Nieuw in de serie bronzen duikers

Het begon met Don't mijn eerste Duikbeeld. Die waren alle 8 verkocht en na verloop van tijd besloot ik een nieuwe te proberen dat werd een bronzen duik man die stil staat met 1 flipper hoog opgetrokken. Het gevoel dat je kan bekruipen alsof je met flippers door zand aan het ploegen bent, alles zit tegen, niks gaat vanzelf. Soms is het dan verstandig om ff een pas op de plaats te maken en diep adem te halen voor je een volgende poging onderneemt of via een andere weg op je doel af te gaan. Wat je niet doet is opgeven: Dat was de geboorte van Don't give up! Die gingen ook alle 8 de deur uit dus ging ik nadenken over de volgende. Mijn kat zat op een dag water uit de vijver te drinken terwijl hij tussen de benen van de enige duiker die ik zelf gehouden heb zat. Dat vond ik zo'n grappig gezicht. In mijn hoofd schoot: don't drink and dive. EN ZOOOO kwam ik op het idee van mijn nieuwe duiker: don't drink and dive valt half beschonken van zijn sokkel af met zijn handen in zo'n duikersgebaar dat alles onder ontrole is.....maar niet heus. Dit keer was ik voorbereid en toen er zeven verkocht waren kwam ik al van de gieter met mijn allernieuwste aanwinst. Don't over organise. Een duiker met een immens duikershorloge wil ons eraan herinneren dat we natuurlijk onze zaakjes voor elkaar willen hebben, maar dat we daarbij niet moeten vergeten dat we ook nog willen genieten. Organiseer niet alles helemaal kapot, maar laaat ook nog eens wat aan het toeval over, wie weet waar je dan allemaal uitkomt. Dus ipv weer een periode zonder Duiker te zitten heb ik momenteel zelfs wat te kiezen. Twee bronzen duikers. De laatste van Don't drink and dive en de eerste van Don't over organise. Beiden hier bij mij thuis te bekijken, mocht je interesse hebben. Bel gerust voor een afspraak: 0651936008