bronzen beelden en schilderijen tijdens mijn open atelier

24 maart 2019 van 13.00 tot 18.00 uur houd ik samen met mijn man Dick Steenhuisen hier open atelier. Ik zorg dat ik op deze dag een groot deel van mijn collectie bronzen beelden kan laten zien. En ik ga adv mallen en wassen beelden laten zien (aan geinteresseerden) hoe een beeld in brons tot stand komt. Dick Steenhuisen schildert al 20 jaar o.a. in het kunstcollectief De Toenk. Hij is enorm veelzijdig in zijn onderwerp keuze, het gaat van industriele landschappen tot duizelingwekkende kolkende massa's psv fans in een stadion, een band tijdens een optreden maar ook lieflijke landschappen kunnen voorbij komen.

Wij kijken zelf enorm uit naar deze datum en als het jou leuk lijkt om er ook bij te zijn, dan ben je van harte welkom 24 maart op de Baroniehoeven 33 te Rosmalen

We zien je graag verschijnen.
bronzen beelden en schilderijen tijdens mijn open atelier

24 maart 2019 van 13.00 tot 18.00 uur houd ik samen met mijn man Dick Steenhuisen hier open atelier. Ik zorg dat ik op deze dag een groot deel van mijn collectie bronzen beelden kan laten zien. En ik ga adv mallen en wassen beelden laten zien (aan geinteresseerden) hoe een beeld in brons tot stand komt. Dick Steenhuisen schildert al 20 jaar o.a. in het kunstcollectief De Toenk. Hij is enorm veelzijdig in zijn onderwerp keuze, het gaat van industriele landschappen tot duizelingwekkende kolkende massa's psv fans in een stadion, een band tijdens een optreden maar ook lieflijke landschappen kunnen voorbij komen.

Wij kijken zelf enorm uit naar deze datum en als het jou leuk lijkt om er ook bij te zijn, dan ben je van harte welkom 24 maart op de Baroniehoeven 33 te Rosmalen

We zien je graag verschijnen.