unieke design lamp voor in je interieur

Soms is onbekend water een reden om om te draaien en niet te gaan zwemmen. Maar ik heb mezelf aangeleerd om er niet in te duiken (je nek breken is ook weer niet de bedoeling) maar me op zn minst even onder dompelen. Misschien is het een fout en ga ik rillend weer naar de kant, maar misschien is het heerlijk en komt er zometeen ook nog een bootje langs en word ik aan boord gehesen om nog meer onbekend water te ontdekken.

no guts no glory nietwaar? Zo ook toen Lutcia Marechal van LM lighting mij vroeg of ik er wat ik zag om met haar samen te werken. Zij had iets voor ogen: een rechthoek, met daarachter difuuslicht en op de rechthoek zouden kunstenaars iets kunnen schilderen. In samenwerking met Mooi Verlichting werd de rechthoek met de verlichting ontwikkeld. Lutcia had kennis gemaakt met mijn bronzen beelden via de mooie Galerie She ART in Nuenen en was ervan onder de indruk. Daardoor ontstond bij haar het idee om ook een lamp met een sculptuur in brons te maken.

En toen kwam de vraag of ik iets kon bedenken. Mijn eerste impuls was "omdraaien....onbekend terein, schoenmaker blijf bij je leest" dus...........jaaaaaaaaa ........daar ging ik eens goed over nadenken :-)    En ineens zag ik het: mijn Letting go die zich losmaakt van de rechthoek. Het was leuk en spannend om het eindresultaat te kunnen bekijken en ik ben zelf enorm enthousiast.

En nu kan iedereen het eindresultaat komen bekijken tijdens de Masters of LXRY event. De genius edition nog wel!!! Dat was de vroegere millionairs fair!!! Als ik nee had gezegd....te onbekend.....ik weet niet hoe dat moet....hoe dat eruit gaat zien.....enz enz. dan had ik deze boot gewoon gemist.....................


6 t/m 10 december


unieke design lamp voor in je interieur

Soms is onbekend water een reden om om te draaien en niet te gaan zwemmen. Maar ik heb mezelf aangeleerd om er niet in te duiken (je nek breken is ook weer niet de bedoeling) maar me op zn minst even onder dompelen. Misschien is het een fout en ga ik rillend weer naar de kant, maar misschien is het heerlijk en komt er zometeen ook nog een bootje langs en word ik aan boord gehesen om nog meer onbekend water te ontdekken.

no guts no glory nietwaar? Zo ook toen Lutcia Marechal van LM lighting mij vroeg of ik er wat ik zag om met haar samen te werken. Zij had iets voor ogen: een rechthoek, met daarachter difuuslicht en op de rechthoek zouden kunstenaars iets kunnen schilderen. In samenwerking met Mooi Verlichting werd de rechthoek met de verlichting ontwikkeld. Lutcia had kennis gemaakt met mijn bronzen beelden via de mooie Galerie She ART in Nuenen en was ervan onder de indruk. Daardoor ontstond bij haar het idee om ook een lamp met een sculptuur in brons te maken.

En toen kwam de vraag of ik iets kon bedenken. Mijn eerste impuls was "omdraaien....onbekend terein, schoenmaker blijf bij je leest" dus...........jaaaaaaaaa ........daar ging ik eens goed over nadenken :-)    En ineens zag ik het: mijn Letting go die zich losmaakt van de rechthoek. Het was leuk en spannend om het eindresultaat te kunnen bekijken en ik ben zelf enorm enthousiast.

En nu kan iedereen het eindresultaat komen bekijken tijdens de Masters of LXRY event. De genius edition nog wel!!! Dat was de vroegere millionairs fair!!! Als ik nee had gezegd....te onbekend.....ik weet niet hoe dat moet....hoe dat eruit gaat zien.....enz enz. dan had ik deze boot gewoon gemist.....................


6 t/m 10 december