Half vol of half leeg........

Alles over de ARA ART FAIR staat onder dit artikel.

Tadadada.....ik heb weer een nieuw beeld. Ik had al een schreeuw maar ik vond het thema "uitgeput zijn maar dolgelukkig omdat je iets hebt bereikt waar je heel diep voor bent gegaan, of waar je enorm veel stress over hebt gehad" te mooi om alweer los te laten. Die ontlading die door sommigen ook geinterpreteerd wordt als wanhoop....ik vind het mooi hoe die twee alles overheersende gevoelens zo dicht bij elkaar liggen. Voor de toeschouwer is zonder context niet eens te zien wat er gebeurt. Ook DAT vind ik mooi....hoe de 1 de pure overwinning ziet in dit beeld en de ander ziet machteloosheid. Een soort: het glas is half vol of het is half leeg. Kortom....ik moest er nog even induiken....en vandaar nu: De Schreeuw (2)

Dit beeld zal voor het eerst mee op pad gaan naar de ARA ART FAIR 10 en 11 juni in Hotel Ara Veerweg in Zwijndrecht. 10.00-17.00 uur

Kom gezellig langs om het te bekijken, info over het art event zie hieronder

Half vol of half leeg........

Alles over de ARA ART FAIR staat onder dit artikel.

Tadadada.....ik heb weer een nieuw beeld. Ik had al een schreeuw maar ik vond het thema "uitgeput zijn maar dolgelukkig omdat je iets hebt bereikt waar je heel diep voor bent gegaan, of waar je enorm veel stress over hebt gehad" te mooi om alweer los te laten. Die ontlading die door sommigen ook geinterpreteerd wordt als wanhoop....ik vind het mooi hoe die twee alles overheersende gevoelens zo dicht bij elkaar liggen. Voor de toeschouwer is zonder context niet eens te zien wat er gebeurt. Ook DAT vind ik mooi....hoe de 1 de pure overwinning ziet in dit beeld en de ander ziet machteloosheid. Een soort: het glas is half vol of het is half leeg. Kortom....ik moest er nog even induiken....en vandaar nu: De Schreeuw (2)

Dit beeld zal voor het eerst mee op pad gaan naar de ARA ART FAIR 10 en 11 juni in Hotel Ara Veerweg in Zwijndrecht. 10.00-17.00 uur

Kom gezellig langs om het te bekijken, info over het art event zie hieronder