wie komt er in mijn tent

Dit keer sla ik een tent op en wel op de Parade in Den Bosch waar 2 september Artibosch plaatsvindt. Ik hou niet van camperen dat is echt niks voor mij, maar een dagje met mijn bronzen vrienden in een pagodetent en voor je erin moet gaan slapen weer naar huis........ja......dat zie ik wel zitten. Die bronzen campinggasten zijn alleen niet zo communicatief......dus als je niks te doen hebt zondag......kom dan gezellig ff langs

meer info over artibosch:

/artibosch.nl/


wie komt er in mijn tent

Dit keer sla ik een tent op en wel op de Parade in Den Bosch waar 2 september Artibosch plaatsvindt. Ik hou niet van camperen dat is echt niks voor mij, maar een dagje met mijn bronzen vrienden in een pagodetent en voor je erin moet gaan slapen weer naar huis........ja......dat zie ik wel zitten. Die bronzen campinggasten zijn alleen niet zo communicatief......dus als je niks te doen hebt zondag......kom dan gezellig ff langs

meer info over artibosch:

/artibosch.nl/