Een geheime plek........

Kom je graag op locaties waar je normaal gesproken niet in mag en hou je van kunst, kastelen en wandelen? Noteer dan 25 en 26 augustus in je agenda.

De poorten van Kasteel Rijnhuizen Edisonbaaan 14 in Nieuwegein gaan dat weekend en alleen DAT weekend open voor het publiek. Op het landgoed rondom het kasteeltje vind je dan allerlei kunstenaars die hun werk laten opgaan in de omgeving. Ik sta er ook met mijn beelden, ik heb plaats nr. 32 en bij water dus mijn duik/zwem brigade gaat met me mee voor een lekker weekend in de buitenlucht. Het is er super mooi, ook al zonder de kunst. Dus kom genieten en ontmoet ons daar.

25 en 26 augustus van 12.00 tot 17.00 uur

Meer info: www.kunstgein.nl/rijnhuizenbuitengewoon


Een geheime plek........

Kom je graag op locaties waar je normaal gesproken niet in mag en hou je van kunst, kastelen en wandelen? Noteer dan 25 en 26 augustus in je agenda.

De poorten van Kasteel Rijnhuizen Edisonbaaan 14 in Nieuwegein gaan dat weekend en alleen DAT weekend open voor het publiek. Op het landgoed rondom het kasteeltje vind je dan allerlei kunstenaars die hun werk laten opgaan in de omgeving. Ik sta er ook met mijn beelden, ik heb plaats nr. 32 en bij water dus mijn duik/zwem brigade gaat met me mee voor een lekker weekend in de buitenlucht. Het is er super mooi, ook al zonder de kunst. Dus kom genieten en ontmoet ons daar.

25 en 26 augustus van 12.00 tot 17.00 uur

Meer info: www.kunstgein.nl/rijnhuizenbuitengewoon