nog wat inspiratie nodig voor je tuin?

Blij verrast was ik toen Frank Smeulders van Tuintechnisch bureau Smeulders mij benaderde. Via Instagram (zit ik daar toch niet voor niks  foto's te posten en teksten te verzinnen) zag hij mijn beelden voorbij komen. Hij heeft op 23 september een open dag en hij heeft voorbeeld tuinen met o.a. een zwembad een plons vijver (toen was ik al om) en een enorm terrein waar ook meubilair op staat waar mijn beelden op mogen en een Oranjerie waar ze in kunnen. Kortom: wil je nog een mooier podium om je beelden op te kunnen uitstallen? Nee dus. En als jullie interesse hebben in mijn beelden en ook nog een beetje een tuin hebt die niet echt iets is om er foto's van op instagram te zetten.......kom dan naar de open dag en laat je inspireren. Zij doen het ontwerp, de aanleg en last but not least het onderhoud. Daar gaat het bij mij steeds mis.......:-(

Helaas kan ik zelf natuurlijk niet aanwezig zijn omdat ik bij de openatelierroute ben in Delfgauw waarover meer in het artikel hieronder. Maar er zijn natuurlijk mensen van Tuintechnisch bureau Smeulders om jullie te ontvangen.

Voor meer info:www.ttbsmeulders.nl/contactgegevens.html

nog wat inspiratie nodig voor je tuin?

Blij verrast was ik toen Frank Smeulders van Tuintechnisch bureau Smeulders mij benaderde. Via Instagram (zit ik daar toch niet voor niks  foto's te posten en teksten te verzinnen) zag hij mijn beelden voorbij komen. Hij heeft op 23 september een open dag en hij heeft voorbeeld tuinen met o.a. een zwembad een plons vijver (toen was ik al om) en een enorm terrein waar ook meubilair op staat waar mijn beelden op mogen en een Oranjerie waar ze in kunnen. Kortom: wil je nog een mooier podium om je beelden op te kunnen uitstallen? Nee dus. En als jullie interesse hebben in mijn beelden en ook nog een beetje een tuin hebt die niet echt iets is om er foto's van op instagram te zetten.......kom dan naar de open dag en laat je inspireren. Zij doen het ontwerp, de aanleg en last but not least het onderhoud. Daar gaat het bij mij steeds mis.......:-(

Helaas kan ik zelf natuurlijk niet aanwezig zijn omdat ik bij de openatelierroute ben in Delfgauw waarover meer in het artikel hieronder. Maar er zijn natuurlijk mensen van Tuintechnisch bureau Smeulders om jullie te ontvangen.

Voor meer info:www.ttbsmeulders.nl/contactgegevens.html