Galerie De Ruimte in Geldrop

Mijn volgende stop is een expositie bij GAlerie De Ruimte in Geldrop. Dat ga ik niet alleen doen, maar dit is weer een samenwerking tussen kunstenaars die bij stichting KuBra zijn aangesloten. We gaan er weer wat moois van maken. De ruimte is niet alleen de naam van de galerie maar het is het eerste wat je uitroept als je binnenkomt. De galerie is namelijk gevestigd in het enorme voormalige postkantoor in het centrum van Geldrop...maar daar zie je nu niets meer van. Alleen de kluis die nu als intieme kleine expo binnen de expo wordt gebruikt herinnert nog aan de tijd dat je hier je kascheques kon innnen. Nou ja dat is wel heeeeel lang geleden, hahahah, maar daar doet een postkantoor mij aan denken. De tijd dat ik nog geen betaalpasje durfde te nemen omdat ik mezelf te goed kende en dan met smacht zat te wachten op de twee kascheques waarmee ik mijn salaris in twee delen op kon halen.....wat een ellende die goeie ouwe tijd :-D

Komen jullie gezellig met ons negenen meefeesten tijdens de grand opening op 23 juli om 15.00 uur. We pakken niet alleen uit met mooie kunst maar ook met hapjes en een drankje. Kun je dan niet...de expositie loopt van 22 juli t/m 20 augustus. Tijdens de openingstijden zullen er altijd een paar kunstenaars zijn die jullie kunnen ontvangen. Ik ben er zelf in ieder geval tijdens de opening, en op 6  13  en 20 augustus.

Voor meer info klik hier : deruimtekunst.nl/event/expositie-van-diepe-grond-en-stil-verlangen/


Galerie De Ruimte in Geldrop

Mijn volgende stop is een expositie bij GAlerie De Ruimte in Geldrop. Dat ga ik niet alleen doen, maar dit is weer een samenwerking tussen kunstenaars die bij stichting KuBra zijn aangesloten. We gaan er weer wat moois van maken. De ruimte is niet alleen de naam van de galerie maar het is het eerste wat je uitroept als je binnenkomt. De galerie is namelijk gevestigd in het enorme voormalige postkantoor in het centrum van Geldrop...maar daar zie je nu niets meer van. Alleen de kluis die nu als intieme kleine expo binnen de expo wordt gebruikt herinnert nog aan de tijd dat je hier je kascheques kon innnen. Nou ja dat is wel heeeeel lang geleden, hahahah, maar daar doet een postkantoor mij aan denken. De tijd dat ik nog geen betaalpasje durfde te nemen omdat ik mezelf te goed kende en dan met smacht zat te wachten op de twee kascheques waarmee ik mijn salaris in twee delen op kon halen.....wat een ellende die goeie ouwe tijd :-D

Komen jullie gezellig met ons negenen meefeesten tijdens de grand opening op 23 juli om 15.00 uur. We pakken niet alleen uit met mooie kunst maar ook met hapjes en een drankje. Kun je dan niet...de expositie loopt van 22 juli t/m 20 augustus. Tijdens de openingstijden zullen er altijd een paar kunstenaars zijn die jullie kunnen ontvangen. Ik ben er zelf in ieder geval tijdens de opening, en op 6  13  en 20 augustus.

Voor meer info klik hier : deruimtekunst.nl/event/expositie-van-diepe-grond-en-stil-verlangen/