take me to church

Terwijl de expositie in Beek en Donk in het oude raadhuis zonder mijn aanwezigheid nog gewoon doorloopt (25 en 26 maart ben ik daar weer), maak ik me nu op voor mijn eerste grote beurs:

  • 18 en 19 maart 2017 de Brabant Art Fair in de grote kerk in Breda. De kerk is natuurlijk al een prachtige lokatie voor een kunstbeurs maar ik denk dat het  nog interessanter wordt omdat ik de stand  samen met Mieke Robben ga inrichten. Haar indrukwekkende portretten en mijn beelden versterken elkaar. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig met Mieke en een goeie sfeer draagt bij aan een stand waar je je op je gemak voelt en waar je  wat langer wilt blijven om alles te bekijken. De drempel blijkt  nog lager te kunnen.... via onderstaande link kun je gratis een toegangskaart  aanvragen: http://brabantartfair.nl/deelnemerrelaties 

Breda is sowieso een fijne stad om te gaan winkelen en rond te wandelen. Bij mooi weer zijn er veel terrasjes en het wemelt er van de leuke cafe's en restaurantjes. Ik vind de boterhal aan de grote Markt een echte aanrader...bijzondere biersoorten, lekker eten en het interieur heeft de wow faktor en als je het dan combineert met een culturele activiteit? Goed toch?!

take me to church

Terwijl de expositie in Beek en Donk in het oude raadhuis zonder mijn aanwezigheid nog gewoon doorloopt (25 en 26 maart ben ik daar weer), maak ik me nu op voor mijn eerste grote beurs:

  • 18 en 19 maart 2017 de Brabant Art Fair in de grote kerk in Breda. De kerk is natuurlijk al een prachtige lokatie voor een kunstbeurs maar ik denk dat het  nog interessanter wordt omdat ik de stand  samen met Mieke Robben ga inrichten. Haar indrukwekkende portretten en mijn beelden versterken elkaar. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig met Mieke en een goeie sfeer draagt bij aan een stand waar je je op je gemak voelt en waar je  wat langer wilt blijven om alles te bekijken. De drempel blijkt  nog lager te kunnen.... via onderstaande link kun je gratis een toegangskaart  aanvragen: http://brabantartfair.nl/deelnemerrelaties 

Breda is sowieso een fijne stad om te gaan winkelen en rond te wandelen. Bij mooi weer zijn er veel terrasjes en het wemelt er van de leuke cafe's en restaurantjes. Ik vind de boterhal aan de grote Markt een echte aanrader...bijzondere biersoorten, lekker eten en het interieur heeft de wow faktor en als je het dan combineert met een culturele activiteit? Goed toch?!