Yep.....ik hoor het startschot al bijna

Op 4 maart is het eindelijk zover. Ik ben namelijk genoeg uitgerust en voldoende opgeladen (als ik nog verder wordt opgeladen dan knap ik) om weer aan een nieuw beurs en evenementen seizoen te kunnen beginnen. Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ik heb nieuwe beelden gemaakt die ik dolgraag wil presenteren. Daarom nodig ik jullie uit voor de feestelijke opening van mijn eerste (groeps) expositie op 4 maart om 16.00 uur in beek en donk.  Naast mijn beelden is er zoveel ander mooi werk te zien. Kom gezellig en informeel genieten van een bijzondere expositie met een hapje en een dranke. En mocht je die datum niet kunnen....op 25 maart  ben ik er zelf ook weer bij om desgewenst mensen rond te leidien. De andere weekenden neemt 1 van de collega exposanten de honeurs waar. De expositie loopt tot en met 26 maart.

’t Oude Raadhuis

Heuvelplein 8

5741 JK Beek en Donk

http://www.oudraadhuis.nl/


Openingsdagen en tijden: 

4 t/m 26 maart 2017

zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur

Toegang gratis

UITNODIGING

 

Stichting KuBra presenteert: ‘Mens & Natuur’

zaterdag 4 maart 16.00 uur

’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, 5741 JK Beek en Donk
Hapje - Drankje - Muziek - Toegang gratis                      

Op zaterdag 4 maart om 16.00 uur vindt in ’t Oude Raadhuis te Beek en Donk de feestelijke opening plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Mens en Natuur’.

De gemeenschappelijke inspiratiebronnen van de kunstenaars zijn voor deze expositie de natuur en de mens.

Een prachtige groepsexpositie door 6 eigenzinnige kunstenaars die zijn aangesloten bij de Brabantse stichting KuBra; Gilles de Rooij(Veghel), Mariette van der Meer(Breda), Lilian Steenhuisen(Rosmalen), Emerentia van Vroenhoven(Breda), Martine van Noort (Heeze) en Franca Schuurmans('s-Hertogenbosch).                            
                                                                                                                
                                    

Yep.....ik hoor het startschot al bijna

Op 4 maart is het eindelijk zover. Ik ben namelijk genoeg uitgerust en voldoende opgeladen (als ik nog verder wordt opgeladen dan knap ik) om weer aan een nieuw beurs en evenementen seizoen te kunnen beginnen. Ik heb de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ik heb nieuwe beelden gemaakt die ik dolgraag wil presenteren. Daarom nodig ik jullie uit voor de feestelijke opening van mijn eerste (groeps) expositie op 4 maart om 16.00 uur in beek en donk.  Naast mijn beelden is er zoveel ander mooi werk te zien. Kom gezellig en informeel genieten van een bijzondere expositie met een hapje en een dranke. En mocht je die datum niet kunnen....op 25 maart  ben ik er zelf ook weer bij om desgewenst mensen rond te leidien. De andere weekenden neemt 1 van de collega exposanten de honeurs waar. De expositie loopt tot en met 26 maart.

’t Oude Raadhuis

Heuvelplein 8

5741 JK Beek en Donk

http://www.oudraadhuis.nl/


Openingsdagen en tijden: 

4 t/m 26 maart 2017

zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur

Toegang gratis

UITNODIGING

 

Stichting KuBra presenteert: ‘Mens & Natuur’

zaterdag 4 maart 16.00 uur

’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, 5741 JK Beek en Donk
Hapje - Drankje - Muziek - Toegang gratis                      

Op zaterdag 4 maart om 16.00 uur vindt in ’t Oude Raadhuis te Beek en Donk de feestelijke opening plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Mens en Natuur’.

De gemeenschappelijke inspiratiebronnen van de kunstenaars zijn voor deze expositie de natuur en de mens.

Een prachtige groepsexpositie door 6 eigenzinnige kunstenaars die zijn aangesloten bij de Brabantse stichting KuBra; Gilles de Rooij(Veghel), Mariette van der Meer(Breda), Lilian Steenhuisen(Rosmalen), Emerentia van Vroenhoven(Breda), Martine van Noort (Heeze) en Franca Schuurmans('s-Hertogenbosch).