De donkere dagen na.......

officieel heet het natuurlijk de donkere dagen VOOR kerst, maar voor mij voelt het  meer als de donkere dagen NA !! Mijn laatste beurs ligt alweer een eind achter me en ik voel me volledig opgeladen door de gezellige heerlijke dagen met de mensen waar ik van houd. Maar hoewel ze hier allemaal keurig in het gelid staan, al mijn beelden (bijna de hele collectie weer compleet) om rondgetourd te worden.....zijn we:  all dressed up with no place to go !! Oempffff... Ik heb zojuist mijn agenda voor 2017 op mijn website gezet en tot 4 maart zal ik me koest moeten houden....Haha dat gaat natuurlijk niet lukken: dus mocht je nog een keer alle beelden tegelijk willen bekijken maak dan nu een afspraak in een weekend voor 4 maart 2017 en ik geef bij aankoop van een bronzen beeld een groot fotoboek van Liliansbeelden kado.

De donkere dagen na.......

officieel heet het natuurlijk de donkere dagen VOOR kerst, maar voor mij voelt het  meer als de donkere dagen NA !! Mijn laatste beurs ligt alweer een eind achter me en ik voel me volledig opgeladen door de gezellige heerlijke dagen met de mensen waar ik van houd. Maar hoewel ze hier allemaal keurig in het gelid staan, al mijn beelden (bijna de hele collectie weer compleet) om rondgetourd te worden.....zijn we:  all dressed up with no place to go !! Oempffff... Ik heb zojuist mijn agenda voor 2017 op mijn website gezet en tot 4 maart zal ik me koest moeten houden....Haha dat gaat natuurlijk niet lukken: dus mocht je nog een keer alle beelden tegelijk willen bekijken maak dan nu een afspraak in een weekend voor 4 maart 2017 en ik geef bij aankoop van een bronzen beeld een groot fotoboek van Liliansbeelden kado.