Betreden ZONDER eigen risico.........oeps

En dan is het ineens bijna zo ver De OPen ATelier Route van Den Bosch. Heel leuk natuurlijk maar eh dat OPen ATELIER....dat wil vast en zeker zeggen dat je de deuren open moet kunnen doen zonder eerst 6 dozen opzij te schuiven, dat je je nek niet breekt  over de mallen die overal liggen en dat je niet vast blijft plakken aan de was de vloer, op de stoelen...overal eigenlijk. Ik ben gelukkig op tijd begonnen en het ziet er al naar uit dat je over 5 dagen relaxt en zonder gevaar voor eigen leven mijn (bijna) complete collectie kan komen bekijken. Dat kostte nog de meeste tijd: De beelden overal vandaan naar huis halen....de bronsgieter extra op zijn staart trappen om de beelden die ik nog had kunnen bijwerken ook in brons gegoten te gieten, dan alles nog op sokkels boren VOOR zaterdag 1 oktober om 11.00 uur want dan moet ik klaarzitten met de koffie en thee. Het mooiste van deze editie van de Den Bosch Route is dat er gratis taxi's rondrijden vanaf het kruithuis in Den Bosch zodat de bezoekers ook makkelijk de wat verder weg gelegen ateliers kunnen bekijken. Ik heb mijn zoon die als vrijwilliger op zo'n gratis taxi's rondrijdt al opdracht gegeven om wat ze ook aangeven linea recta vol gas naar mijn eigen atelier te rijden. Ik vermoed dus zomaar dat het best wel druk kan worden.

Dat is mooi, want ik heb naast mijn bronzen beelden ook de schilderijen van Dick Steenhuisen die men hier kan komen bekikjen en een prachtig portret van Mieke Robben die niet alleen in opdracht de mensen schildert die je lief zijn, maar ook cursussen aanbiedt om je te leren hoe je dit zelf kan doen in haar waanzinnig mooie atelier.  

Ik hoop je te kunnen ontvangen 1 of 2 oktober tussen 11.00 en 18.00 uur, je bent van harte welkom....wij kijken naar je uit ;-) 

voor meer info over de Atelier Route: http://www.stokpunt.nl/atelierroute.html

Betreden ZONDER eigen risico.........oeps

En dan is het ineens bijna zo ver De OPen ATelier Route van Den Bosch. Heel leuk natuurlijk maar eh dat OPen ATELIER....dat wil vast en zeker zeggen dat je de deuren open moet kunnen doen zonder eerst 6 dozen opzij te schuiven, dat je je nek niet breekt  over de mallen die overal liggen en dat je niet vast blijft plakken aan de was de vloer, op de stoelen...overal eigenlijk. Ik ben gelukkig op tijd begonnen en het ziet er al naar uit dat je over 5 dagen relaxt en zonder gevaar voor eigen leven mijn (bijna) complete collectie kan komen bekijken. Dat kostte nog de meeste tijd: De beelden overal vandaan naar huis halen....de bronsgieter extra op zijn staart trappen om de beelden die ik nog had kunnen bijwerken ook in brons gegoten te gieten, dan alles nog op sokkels boren VOOR zaterdag 1 oktober om 11.00 uur want dan moet ik klaarzitten met de koffie en thee. Het mooiste van deze editie van de Den Bosch Route is dat er gratis taxi's rondrijden vanaf het kruithuis in Den Bosch zodat de bezoekers ook makkelijk de wat verder weg gelegen ateliers kunnen bekijken. Ik heb mijn zoon die als vrijwilliger op zo'n gratis taxi's rondrijdt al opdracht gegeven om wat ze ook aangeven linea recta vol gas naar mijn eigen atelier te rijden. Ik vermoed dus zomaar dat het best wel druk kan worden.

Dat is mooi, want ik heb naast mijn bronzen beelden ook de schilderijen van Dick Steenhuisen die men hier kan komen bekikjen en een prachtig portret van Mieke Robben die niet alleen in opdracht de mensen schildert die je lief zijn, maar ook cursussen aanbiedt om je te leren hoe je dit zelf kan doen in haar waanzinnig mooie atelier.  

Ik hoop je te kunnen ontvangen 1 of 2 oktober tussen 11.00 en 18.00 uur, je bent van harte welkom....wij kijken naar je uit ;-) 

voor meer info over de Atelier Route: http://www.stokpunt.nl/atelierroute.html