vrijdag WASDAG....bij villa blijenburg

Mijn wasmachine doet het hier prima hoor en villa blijenburg is geen wasserette, maar een oude statige villa waar binnenkort (na grondige verbouwing) een stijlvol restaurant in komt....tot die tijd is het een expositie ruimte. Ik exposeer daar samen met Keeley Degreef.  23 september zijn wij samen aanwezig en ga ik aan de hand van was en een mal uitleg geven hoe een bronzen beeld tot stand komt terwijl ik lekker verder werk aan een wassen beeld. Zondag 25 september zijn Keeley en ik wederom de gastvrouwen, dat is tevens de laatste dag van deze expositie. ER zijn niet alleen schilderijen en beelden van ons te zien, maar cursisten van Keeley tonen ook hun werk. En in de benedenzaal vind je werk van Dick Steenhuisen die op het thema streetscapes straatjes uit diverse landen heel divers heeft neergezet. Ik ben echt super trots op hoe hij dat heeft gedaan. Villa Blijenburg  Raadhuissstraat Vught. Naast de kerk waar nu horeca in zit met een trendy lounge terras. Donderdag 22 september uiteraard ook nog te bezoeken dan is iemand anders de gastvrouw.

Daarnaast gaat in Gouda de G.A.A.F.  expositie gewoon door tot 9 oktober bij galerie Montulet. Naast 5 beelden van mij is er prachtig werk te zien van wel 24 kunstenaars. De galerie is groot en mooi en Diane ontvangt je daar hartelijk en als je het leuk vind leidt ze je rond en vertelt ze over de kunstwerken en de mensen erachter.

Mocht je een keer alles op 1 lokatie willen bekijken .....nog even wachten. 1 en 2 oktober doe ik mee met mijn atelier aan de open atelier route 's-Hertogenbosch, waarover in mijn volgende blog meer info. Maar ik ga dan wel proberen zoveel mogelijk beelden hier  te hebben.


vrijdag WASDAG....bij villa blijenburg

Mijn wasmachine doet het hier prima hoor en villa blijenburg is geen wasserette, maar een oude statige villa waar binnenkort (na grondige verbouwing) een stijlvol restaurant in komt....tot die tijd is het een expositie ruimte. Ik exposeer daar samen met Keeley Degreef.  23 september zijn wij samen aanwezig en ga ik aan de hand van was en een mal uitleg geven hoe een bronzen beeld tot stand komt terwijl ik lekker verder werk aan een wassen beeld. Zondag 25 september zijn Keeley en ik wederom de gastvrouwen, dat is tevens de laatste dag van deze expositie. ER zijn niet alleen schilderijen en beelden van ons te zien, maar cursisten van Keeley tonen ook hun werk. En in de benedenzaal vind je werk van Dick Steenhuisen die op het thema streetscapes straatjes uit diverse landen heel divers heeft neergezet. Ik ben echt super trots op hoe hij dat heeft gedaan. Villa Blijenburg  Raadhuissstraat Vught. Naast de kerk waar nu horeca in zit met een trendy lounge terras. Donderdag 22 september uiteraard ook nog te bezoeken dan is iemand anders de gastvrouw.

Daarnaast gaat in Gouda de G.A.A.F.  expositie gewoon door tot 9 oktober bij galerie Montulet. Naast 5 beelden van mij is er prachtig werk te zien van wel 24 kunstenaars. De galerie is groot en mooi en Diane ontvangt je daar hartelijk en als je het leuk vind leidt ze je rond en vertelt ze over de kunstwerken en de mensen erachter.

Mocht je een keer alles op 1 lokatie willen bekijken .....nog even wachten. 1 en 2 oktober doe ik mee met mijn atelier aan de open atelier route 's-Hertogenbosch, waarover in mijn volgende blog meer info. Maar ik ga dan wel proberen zoveel mogelijk beelden hier  te hebben.