Liliansbeelden

Figuratieve bronzen beelden van Lilian Steenhuisen
Wil jij weten hoe je je huis en/of interieur een boost kan geven met een uniek kunstwerk? Vraag om een proefplaatsing en kijk wat er gebeurt.
06 51936008 / Lsteenhuisen@yahoo.com

een nieuwe vorm van Kunst kijken..........

Wij zijn 5 bevriende kunstenaars. Wij hebben enorm veel bewondering voor elkaars werk en wij kwamen op het idee om zelf op eigen kracht een kunst evenement te organiseren zonder tussenkomst van commerciele derde partijen. Kleinschaligheid, gezelligheid en sfeer moesten daarbij voorop staan.  Niet met zijn allen langs de kassa en langs de werken rennen en dan weer naar buiten. Nee, er moest ruimte zijn voor interaktie tussen de kunstnaars en de bezoekers. We wilden mogelijkheden hebben om met geinteresseerden letterlijk rond een tafel te gaan zitten, samen iets drinken, gesprekken te voeren. Wat wij voor ogen hadden was geen  Kunst beurs maar een  KUNSTBELEVING.......    ART AND MORE

De lokatie was gauw gevonden. Mart de Brouwer (1 van de 5)  heeft een voormalige hoge loods  onherkenbaar omgetoverd in een magische plek waar je meteen als je door de hoge oude deuren naar binnen stapt overspoeld wordt door  ruimte, warmte en een gevoel van  onthaasting. Er staan ellenlange tafels, chesterields rond een houtkachel en er is een mooie bar. En alles ademt een sfeer waar je onmiddelijk helemaal happy van wordt.

Het lukte om in onze volle beursagenda's een datum te prikken en sindsdien hebben we de handen in elkaar geslagen en zijn we enthousiast begonnen met de voorbereidingen.

Draag je ons initiatief een warm hart toe: like dan s.v.p. onze pagina op facebook - M-art and more- onze updates delen is zeer welkom, zodat zoveel mogelijk mensen te weten komen dat wij het anders willen doen. En liever nog: kom naar ons toe en deel in deze nieuwe vorm van kunst kijken.

Wij zijn: Mart de Brouwer, Heidi von Faber, Robbert Struwer, Karin Welhuis en ik.

Wij heten jullie van harte welkom op zaterdag 18 juni van 12.00 tot 20.00 uur en zondag 19 juni van 11.00 tot 18.00 uur bij:

M-ART AND MORE

De Huufkes 34

Nuenen

Toegang uiteraard gratis en parkeren ook

https://www.facebook.com/M-ART-and-MORE-231299213881075/